Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domino Day aktuális képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Domino Day aktuális - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Domino Day aktuális
Keresés
Találatok száma - 5 db
A legfrissebb Domino Day hírek

A legfrissebb Domino Day hírek

2010-ben sajnos elmaradt a Domino Day, mivel a költségvetés nem engedte meg, hogy létre jöjjön egy, a korábbi évekhez hasonló, fergeteges tévé show. Így most abban reménykedhetünk, hogy a következő Domino Day időpontja 2011 őszén lesz, de erről pontosabb információk csak néhány hónap múlva lesznek elérhetőek az oldalon.

Domino Day 2009 - Nézd újra most!

Domino Day 2009 - Nézd újra most!

A 2009-es Dominó Napra Mr. Dominó és lelkes csapata 4.800.000 dominót állítottak fel közel 2 hónap alatt, hogy újabb dominó rekord születhessen. A dominók feldöntésének nagy pillanatait most újra végignézheted erre a linkre kattintva.

Dominó Day házilag - építők kihívásával (videó)

Dominó Day házilag - építők kihívásával (videó)

3 lelkes dominó építő 2009-ben házilag rendezett mini dominó napot, melyet még egy építői kihívással is gazdagítottak. Vajon sikerül végül az összes felállított dominót ledönteni? Hogy megtudd a választ, nézd végig a videót!

Lesz dominó nap 2012-ben?

Lesz dominó nap 2012-ben?

Vajon lesz dominó nap 2012-ben? Tavaly, és tavalyelőtt sem volt finanszírozási gondok miatt. Még mindig válság van, ez alapján akár idén is elmaradhat... Mr. Domino mindig meglep bennünket. De sajna egy ilyen esemény rengetegbe kerül, úgyhogy lehet, hogy idén sem lesz. :(

Mikor lesz a következő Domino Day?

Mikor lesz a következő Domino Day?

Egy egyszerű, de gondolom sokakat érdeklő kérdés: Miután azt már mindannyian tudjuk, hogy a 2010-es Domino Day elmaradt, most kíváncsian várjuk, hogy vajon 2011-ben megrendezik-e. Az erre vonatkozó válaszokból előbb-utóbb talán kiderül az igazság...

Tuti menü