Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domino Day és Mr. Domino képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Domino Day és Mr. Domino - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Domino Day és Mr. Domino
Keresés
Találatok száma - 5 db
Domino Day 2009: Összeállt a magyar építők csapata

Domino Day 2009: Összeállt a magyar építők csapata

Mintegy félezer jelentkező közül választották ki azt a 9 szerencsés dominó építőt, akik hazánkat képviselték a 2009-es Domino Day építésen! Az építők közül 2 fő már a 2008-as építésben is részt vett, a többiek viszont teljesen új szereplői ennek a nagyszerű eseménynek. Nézd meg a bécsi válogatáson készült filmet is!

Domino Day évről évre

Domino Day évről évre

Remek összefoglaló magyar nyelven az eddig megrendezésre került Dominó Napokról, és azok eredményeiről. Az oldal évről évre kíséri végig az összes Domino Day rendezvényt azok helyszínével, témájával, és további hasznos információkkal.

Domino Day videók a YouTube-ról

Domino Day videók a YouTube-ról

A YouTube repertoárjában bármelyik évben megrendezett Domino Day-ről találhatunk videókat. Ezek közül itt most a 2005-ös show felvételeinek 1. részére kattinthatunk, de a jobb oldali Javaslatok címszó alatt tovább csemegézhetünk a folytatásból, valamint más évek megörökített pillanataiból is.

Dominodomain - Mr. Domino hivatalos honlapja (angol)

Dominodomain - Mr. Domino hivatalos honlapja (angol)

Robin Paul Weijers, vagyis közismertebb nevén Mr. Domino és csapatának hivatalos honlapja, melyen angol, német vagy holland nyelven böngészhetünk. A Domino Day-hez kapcsolódó legfrissebb információk is mindig itt találhatóak meg, első kézből.

Mr. Domino Webshop (angol)

Mr. Domino Webshop (angol)

Mr. Domino online webáruházában megtalálhatóak azok az építéshez használatos dominók, melyekből a Domino Day alkotásai is évről-évre elkészülnek. Emellett vásárolhatunk még feliratos pólókat, és további egyedi termékeket.

Tuti menü