Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dominó építés - videók képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Dominó építés - videók - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Dominó építés - videók
Keresés
Találatok száma - 8 db
A rubik kocka ledöntése

A rubik kocka ledöntése

Ez a remek magyar találmány, a Rubik-kocka a profi dominó építőket is megihlette. Olyannyira, hogy óriási hasonmását dominókból is elkészítették, hogy aztán megörökíthessék azokat a pillanatokat, amikor összedől.

Dominó billiárd

Dominó billiárd

Rendkívül leleményesek és ügyesek voltak azok az építők, akik ezt a 3 billiárd asztalt így módon felépítették! Nemcsak a dominók dőlnek végig kígyózó sorokban, hanem még a gondosan elhelyezett billiárd golyók is az asztal zsebeibe hullanak. Az asztalok között dákón átvezetett golyók precíz megoldásáról pedig már ne is beszéljünk! Érdemes végignézni!

Domino Day egy kicsit másképp

Domino Day egy kicsit másképp

Ez a videó egy újabb ötlettel gazdagít mindenkit: ha nem áll rendelkezésünkre sok száz apró dominó az építéshez, de mindenképpen ki szeretnénk próbálni mit tudunk alkotni e téren, ne késlekedjünk tovább! Felhasználhatunk szinte bármit, amit a lakásban találunk - mint ahogy azt ezek a képsorok is bizonyítják!

FlippyCat: sok - sok ötletes dominó építmény, és azok ledöntése

FlippyCat: sok - sok ötletes dominó építmény, és azok ledöntése

FlippyCat weboldalán sok - sok érdekes, tetszetős és kreatív dominó építmény ledöntését nézhetjük végig. Feliratok, piramisok, kígyózó labirintusok, különböző képek... felsorolni is szinte lehetetlenség, de a látvány magáért beszél.

Google Chrome ikon dominókból

Google Chrome ikon dominókból

A dominó építőknek mindig szükségük van újabb és újabb ötletekre, hogy mit is formázzanak meg a következő építés során, aminél persze cseppet sem elhanyagolható szempont a látványosság is, miközben a sok ezer aprólékosan felállított dominó összedől. Egy újabb ilyen ötlet nyomán született meg a Google Chrome böngésző ikonját megformáló dominó-kép is. Nézzük meg, hogyan dől romokba!

Tic-tac dominó

Tic-tac dominó

Tudtad, hogy a szobád sarkában dobozokban heverő rengeteg dominót amőbázásra is felhasználhatod? Igaz, kissé időigényes a játéktábla felállítása, de talán megéri a fáradtságot, ha az építés során Te jutsz ki győztesként a játékból. Itt megnézheted, hogy fog romokba dőlni a végeredmény, miután vesztes ellenfeled meglöki a legelső dominót.

U-Turn óriási dominók dominóból építve

U-Turn óriási dominók dominóból építve

Bizonyára rengeteg időt vett igénybe ezeknek a hatalmas, különböző színű dominóknak a felépítése, melyhez 30 000 db apró dominót használtak fel. Egy-egy óriási dominó 750 darabból készült, és összesen 40 színes dominóóriás dől romokba néhány másodperc alatt.

Végtelen dominó

Végtelen dominó

Ennek a remek szerkezetnek biztosan nagyon örülnének azok a dominó építők, akik a dominó napok előkészítése során heteken keresztül naphosszat több ezernyi apró dominó között dolgoznak, folyamatosan ügyelve arra, nehogy véletlen egyetlen dominót is feldöntsenek.

Tuti menü