Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dominó eszmecsere - fórumok, blogok képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Dominó eszmecsere - fórumok, blogok - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Dominó eszmecsere - fórumok, blogok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dominó Blog

Dominó Blog

Apró kis dominók, egyszínűek vagy pöttyösek - melyek nagy dolgokra képesek. Megszámlálhatatlanul sok mindent építhetünk belőlük, ha elég ügyesek és elég kitartóak vagyunk. De aki nem vágyik efféle nagy dolgok megépítésére, csupán csak dominózni szeret, annak is kellemes időtöltést és kikapcsolódást nyújtanak ezek az apró kockák. Talán nem is gondolnánk, de még így is képesek lehetnek nagy dolgokra: mégpedig emberi kapcsolatok ápolására.

Dominó nap 2007

Dominó nap 2007

Ez olyan óriási türelemjáték, hogy még elképzelni is nehéz a folyamatot, amíg megépül. Ez a nagy dominózás szerintem van olyan jó elfoglaltság, mint pl. egy szépségkirálynő-választás, vagy más efféle verseny. Ha választani lehet, inkább ezt választom.

Filmkatalógus Fórum - Domino nap

Filmkatalógus Fórum - Domino nap

A Filmkatalógus honlapján is található egy 2007-ben indított fórum, mely azóta kíséri figyelemmel a dominó napi eseményeket. Itt is lehetőséged van rá, hogy elolvasd mások véleményét, és megoszd másokkal a saját véleményedet.

Hoxa fórum - Domino Day 2009

Hoxa fórum - Domino Day 2009

Jó dolog az, ha nem csak egymagunkban nézzük a tévében közvetített fergeteges és látványos dominó show-t, hanem akad néhány társunk ebben az interneten, akikkel megoszthatjuk a véleményünket a látottakról.

Irka-firka blog a Domino Day-ről

Irka-firka blog a Domino Day-ről

Van egy fickó (Robin Paul Weijers) Hollandiában, aki abból él, hogy minden évben megdönti a dominódöntési világrekordot. Mivel okos fickó (na igen, ahhoz, hogy ebből meg lehessen élni, okosan kell ezt csinálni!), egy egész show-t csinál köré. És nem is rosszul.

SG fórum: Dominónap

SG fórum: Dominónap

Az egyik legrégebbi fórum, ami a bejegyzések alapján 2004. óta követi nyomon a dominó napokat. Sajnos az utóbbi időben az elmaradt dominó nap miatt nem túl sok hozzászólás született, de reméljük, ez nem lesz mindig így.

Tuti menü