Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dominó névrokonok - programajánlatok és egyebek képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Dominó névrokonok - programajánlatok és egyebek - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Dominó névrokonok - programajánlatok és egyebek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dominó Ház Szolnok

Dominó Ház Szolnok

Szolnok belvárosában mesés környezetben várjuk a kikapcsolódásra vágyókat. Táncterem, nyelviskola, és játszóház! 320 m2 labirintussal, akadálypályás mászókával, légváras csúszdákkal, babaszobával, autópályával és egyéb ügyességi játékokkal tölthetik el kellemesen szabadidejüket. Születésnapi, névnapi zsúrok megszervezését, lebonyolítását vállaljuk. Óvodásoknak, iskolásoknak csoportos kedvezményeket adunk.

Domino Honvéd vizilabda csapat

Domino Honvéd vizilabda csapat

Groupama Honvéd - A hatszoros magyar bajnok, kupagyőztes, Euroliga győztes (2004) vízilabda csapat hivatalos weboldala, mely megújult formában, illetve megújult (megfiatalított) csapatával várja kedves szurkolóit és látogatóit.

Domino Hovnéd Kajak-Kenu Szakosztály

Domino Hovnéd Kajak-Kenu Szakosztály

A kajakozás és a kenuzás nagyon szép sport, de folyamatos erőnlét és edzés szükségeltetik hozzá. Ám akik szeretik, ezt biztosan nem bánják, hiszen hazánk folyóin evezve edzés közben is csodálatos tájakon, jó levegőn, a természetben lehetnek. Ezen a honlapon azok nagyszerű eredményeiről tájékozódhatsz, akik versenyszerűen űzik ezt a műfajt.

Dominó Játszóház (képekkel)

Dominó Játszóház (képekkel)

A dominó pontjait megfelelő módon összeállítva minden darab felhasználásával, egy véletlenszerű formába, az összes elem összeállítható. Felállítható füves vagy más talajon. Aszfalton és kövezeten is. Iskolai versenyekre, ügyességi vagy fejlesztő játéknak is alkalmazható. Minden korosztálynak ajánlott! Felnőtt, céges rendezvényekre, gyermekfoglalkozásokra, iskolai napokra, fesztiválokra és mindenfajta rendezvényre egyaránt ajánlott. Kültéren és beltéren is használható.

Dominó Zenekar Honlapja

Dominó Zenekar Honlapja

Dominó Zenekar bemutatkozás: Széles repertoárunknak köszönhetően a legkülönbözőbb rendezvényeken tudjuk a legjobb hangulatot biztosítani magas zenei színvonalon, melyek lehetnek fogadások, bálok, esküvő (lakodalom), családi, iskolai céges rendezvények.

Tuti menü