Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dominó rekordok képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Dominó rekordok - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Dominó rekordok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Amatőr dominó rekordok (videók)

Amatőr dominó rekordok (videók)

Ez a videógyűjtemény a 2010-es év amatőr dominóépítőinek rekordjait gyűjti egy csokorba. Különböző, csodaszép színes alakzatok és formák dőlnek le másodpercek alatt - pedig a megépítésük koránt sem volt ennyire gyors és egyszerű. Nézd végig Te is, jó szórakozást!

Domino Day rekord 2008

Domino Day rekord 2008

A 2008-as Domino Day nagy kihívása az volt, hogy ezen a napon megdöntsenek minden eddigi Domino Day rekordot. Ehhez egészen pontosan 4 és fél millió + 1 db dominót állítottak fel az építők, amiből összesen 4.345.027 db dőlt le.

Domino Nap rekordok gyűjteménye

Domino Nap rekordok gyűjteménye

Egy helyen, táblázatban összefoglalva található meg az összes eddigi megrendezett Dominó Nap eredménye, évről évre a felállított és eldőlt dominók pontos száma, valamint az építők kihívásainak sikeressége, és a dominó napok országok szerinti nézettségi statisztikája.

Tripla rekord a 2006-os Dominó Napon

Tripla rekord a 2006-os Dominó Napon

Ha visszatekintünk a 2006-ban rendezett Dominó Nap eseményeire, mindjárt 3 rekordot is felsorolhatunk. A magyar építők száma, Lilu egy napra jutó műsorvezetési ideje, és természetesen az este során ledöntött dominók száma mind-mind külön kategóriában, de egy-egy rekordot képviselnek.

Tuti menü