Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dominós képek, képeslapok képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Dominós képek, képeslapok - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Dominós képek, képeslapok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Dominó háttérkép

Dominó háttérkép

Ha valaki arra vágyik, hogy egy szép dominós háttérképpel díszítse az asztalt, itt egy remek példány ennek megvalósításához. A linkre kattintva egy 1600 x 1200 pixel méretű dominós háttérképet találhatunk.

Dominó képek gyűjteménye

Dominó képek gyűjteménye

Rengeteg dominós és a dominózással kapcsolatos kép és fotó közül válogathatunk, ha valamilyen oknál fogva épp erre lenne szükségünk. Minden kép alatt megtalálhatjuk annak méretét, a képekre kattintva pedig eredeti nagyságban is betöltődik a fotó.

Dominó Napok képekben

Dominó Napok képekben

Ezen az oldalon 2002-től kísérhetjük figyelemmel képek formájában az eddig megrendezésre került dominó napokat. A fotók fölött minden évnél az adott év témája is szerepel, ha pedig a kis képekre visszük az egeret, érdekes információkat is olvashatunk az adott képpel kapcsolatban.

Fekete-fehér dominók - háttérkép

Fekete-fehér dominók - háttérkép

Free Desktop Wallpapers - Ebben az ingyenesen letölthető háttérkép birodalomban is találhatunk egy fekete - fehér dominós háttérképet, mellyel az asztalunkat díszíthetjük. A kép mérete: 1152 x 864 pixel.

Küldj dominós képeslapot!

Küldj dominós képeslapot!

Egy kedves, tetszetős online képeslapnak mindenki örül, és bizonyára neked is van olyan ismerősöd, akinek épp aktuális lenne küldeni egyet. Ne késlekedj hát tovább! Ha az illető szereti a dominó játékot, ennek a színes pöttyös dominó szívnek biztosan örülni fog.

Ledőlő dominók - háttérkép

Ledőlő dominók - háttérkép

A dominók szerelmeseinek, és minden dominó építőnek ajánlom figyelmébe ezt a szép háttérképet, mely remekül díszítheti számítógépünk asztalát. A kép teljes mérete: 1920 x 1080 pixel, amit akkor láthatunk, ha jobb egérrel kattintunk a fotóra, és ezután a Kép megjelenítése lehetőséget választjuk.

Nagyon szép dominós háttér!

Nagyon szép dominós háttér!

Játék a színekkel és a dominókkal. Akár ezt a címet is adhatnánk ennek a nagyon szép háttérképnek, melyet a Wallpapers Galaxy háttérképei között találhatunk. A letölthető kép teljes mérete 1920 x 1200 pixel.

Tuti menü