Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dominózás, dominó vásárlás képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Dominózás, dominó vásárlás - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Dominózás, dominó vásárlás
Keresés
Találatok száma - 17 db
A dominó játék eredete, szabályai

A dominó játék eredete, szabályai

A dominó játék köztudottan Kínából származik. Európai változata a hagyományos, pöttyös dominó úgynevezett lapocskákból áll. Egy dominó készlet 28 db dominó lapocskát tartalmaz, melyek két egyforma részre osztva különböző számú pontok kombinációját tartalmazzák 0-6 ig.

Dominó játékok

Dominó játékok

A hagyományos dominójátékok mellett másfajta, hasznos és ötletes dominójátékokat is találhatunk ebben a webáruházban. Az egyik típus az óra ismeretének készségszintű elsajátításához nyújt segítséget, a másik a szorzás gyakorlására ad lehetőséget, illetve igazi újdonság a Tastodominó, amely vizuális és taktikai kihívást is jelent egyaránt. A dominók kitapintása még élvezetesebbé teszi a játékot.

Dominó meghatározás

Dominó meghatározás

A Magyar Pedagógiai Társaság Szókincsháló szakosztálya egy közösségi összefogás, mely a diákok szókincsének fejlesztése céljából jött létre. Ebben a szótárban találhatunk a dominó pontos meghatározására, eredetére egy alternatívát.

Dominók a Regio Játékáruházból

Dominók a Regio Játékáruházból

A Regio Játékáruház kínálatában a Társasjáték kategória alatt a hagyományos fekete - fehér pöttyös dominó mellett további mesefigurás műanyag vagy fa dominó készletek közül válogathatunk és rendelhetünk.

Dominókészletek, hagyományos, pöttyös kivitelben

Dominókészletek, hagyományos, pöttyös kivitelben

A mai kreatív világban már rengeteg féle dominóval találkozhatunk, de biztos akad olyan vásárló is, aki hagyományos régi, vagy netán exkluzív dominó készletet keres. Nekik ajánlom a PókerShop választékát.

Dominós aukciók a Vateráról

Dominós aukciók a Vateráról

Nagyon sokszor találhatunk jó minőségű, szinte alig használt, sőt teljesen új játékokat a Vaterán is, igen kedvező áron. Érdemes időnként végigböngészni az aukciókat - talán a dominóvásárlás esetében is. A licitáláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Dominót ajándékba! - csodaszép, igényes ajándékötletek

Dominót ajándékba! - csodaszép, igényes ajándékötletek

Igazán nagy meglepetést és örömet szerezhetünk azzal, ha egy közelgő ünnep alkalmával ezek közül az igényes és csodálatosan szép kártyadobozos dominók közül választunk egyet szeretteinknek. A Lamon Ajándék Webáruház egyedi kínálatát érdemes megtekinteni!

Geometriai dominó

Geometriai dominó

Ez a mindkét oldalán használható dominó rendkívül nagy méretű. Számos tevékenységre alkalmas. A gyermekek szabályjátékokat játszhatnak és kiváló az iskolai életmódra való felkészítésre is. 3 éves kortól ajánlott.

Gyerekjátékok online webáruház

Gyerekjátékok online webáruház

Cégünk 2001-óta foglalkozik gyerekjáték forgalmazással. Kezdeti időszakban csak Berchet termékeket importáltunk szűkös szortimentben. 2003 év elejétől szinte az egész szortimentet importáljuk és beszállítunk több nagy játék és bababoltba, valamint webáruházakba. Illetve elkezdjük importálni egy újabb francia játékgyár az Ecoiffier termékeit is.

Hirdetés
Igényes fadominó variációk - Fakopáncs Webáruház

Igényes fadominó variációk - Fakopáncs Webáruház

A Fakopáncs Fajáték Webáruház ajánlatai között is találhatunk egyedi, és ötletes dominó-variációkat, melyek közül bármelyikkel egy kicsit különlegessé tehetjük ezt a játékot. Van itt állatos, gyümölcsös, zöldséges, járműves, sőt, még kresz-dominó is.

Játéksarok - fa dominók

Játéksarok - fa dominók

A Játéksarok Webáruház kínálatában minőségi fa alapanyagból készült, különböző mintázatú dominójátékokat találhatunk, praktikus, fedeles fadobozban. Kézzel készített és kézzel festett magyar termékek.

Képes dominók - Gyerekjátékbolt

Képes dominók - Gyerekjátékbolt

Ebben a webáruházban már a legkisebbeknek is találunk dominókat, hagyományos és kártya formában egyaránt. Képes mesedominók kaphatók különböző mesefigurákkal, melyek közül könnyen kiválaszthatjuk csemeténk kedvenc mesehőseit, így biztos nagy örömet szerzünk neki az új játék megvásárlásával.

Kikapcsolódáshoz: dominó!

Kikapcsolódáshoz: dominó!

A dominó eredetét több forrás, többféleképpen magyarázza. Egyesek szerint az ősi kínai dominó, a Mahjong az alapja, és a selyemúton jutott el Európába, az utazás alatt némi módosuláson átesve, leegyszerűsödve érkezett Itália környékére. Mások szerint a 18. századból származó európai eredetű játék, amit egy leleményes francia bencés szerzetes talált ki. Akárhogy is volt, a mai napig kedvelt társasjáték világszerte!

Méhsejt dominó gyerekeknek

Méhsejt dominó gyerekeknek

A Pagony webáruház ajánlatai között található ez a 7 darabból álló dominókészlet, melyet 4-8 éves gyerekek számára ajánlanak. A játék szabálya: Illeszd egymás mellé az azonos színű pöttyöket, mint a dominóban!

Műanyag dominó változatok

Műanyag dominó változatok

A Já-Téka Gyermekportál kínálatában különböző fajta műanyag dominók közül is válogathatunk. Ezek jóval olcsóbban megvásárolhatók, mint a hagyományos, vagy a fából készült dominók, így már a család legkisebb tagjai is birtokba vehetik a színes darabokat.

Színes dominók építéshez

Színes dominók építéshez

Ha valaki kedvet és elég kitartást érez ahhoz, hogy maga is kipróbálja a dominó építést, a 28 db-os hagyományos készletnél biztosan sokkal több dominóra lesz szüksége ehhez. Nekik ajánlom az alábbi készleteket, melyekből remekül felhasználhatók a színes dominók az építés elkezdéséhez.

TeszVesz dominó árverések

TeszVesz dominó árverések

Az online vásárlás manapság az egyik legkényelmesebb formája annak, hogy beszerezzünk dolgokat anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk a lakásból. A TeszVesz aukciói között szétnézve talán még kedvezőbb ajánlatra is bukkanhatunk, mint amennyiért mondjuk egy webáruházból megvásárolhatnánk egy terméket. Miért ne használhatnánk ki ezt a lehetőséget dominóvásárláskor is?

Tuti menü