Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kreatív dominós ötletek képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Kreatív dominós ötletek - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Kreatív dominós ötletek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dominó hímzésminta

Dominó hímzésminta

Az online hímzőboltból meg is rendelhetjük, de ha elég ügyesek vagyunk, akkor különböző színvariációkban akár magunk is elkészíthetjük ezt a hímzésmintát. Díszíthetünk vele például terítőket, párnákat, de a gyerekszobába is biztosan fel tudjuk használni.

Dominó kötés

Dominó kötés

A dominó kötésmintával nagyon szép takarót készíthetünk. Erre több variáció is található Ági blogjában, fényképek formájában. Aki elég ügyes, az sapka, zokni, kendő, sőt táska készítésével is megpróbálkozhat.

Gyerekeknek: készíts magadnak dominót!

Gyerekeknek: készíts magadnak dominót!

Készségfejlesztő játék gyerekeknek: kinyomtatható papír dominókat készíthetünk húsvéti vagy Némó halacskás mintával. Az összes lap kinyomtatása és szétvágása után máris kezdődhet az izgalmas dominó - parti!

Kavicsfestés dominó mintával

Kavicsfestés dominó mintával

Nagyszerű kreatív programlehetőség, ha dominó mintás kavicsokat festünk a gyerekekkel közösen. Ehhez először is induljunk kis kirándulásra a környéken, és gyűjtsünk hasonló színű, lehetőleg lapos kavicsokat. Hazaérve mossuk meg jó alaposan szappanos vízzel a kavicsokat, majd rakosgassuk papírtörlőre, és tegyük ki száradni őket.

Meska - egyedi kézműves dominó termékek

Meska - egyedi kézműves dominó termékek

Egyedileg készített kézműves termékek közül válogathatunk a Meska áruházban. Dominók ékszerek formájában (fülbevalók, nyakláncok, karkötők), gyerekszobába függeszthető fali tartók dominóban kirakva, vagy éppen poháralátétek dominós mintázattal. Kinek mire van szüksége.... Nézz körül és válogass kedvedre!

Tuti menü