Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letölthető dominó játékok képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Letölthető dominó játékok - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Letölthető dominó játékok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Domino 3D

Domino 3D

Letöltöm - Táblás játékok: A linkre kattintva több fajta dominós játékot tölthetünk le egy csomagban. A fájl letöltése és kicsomagolása után (zip kiterjesztés) 10 különböző dominó játékok közül választhatunk.

Domino Dementia

Domino Dementia

Eleged van már azokból a játékokból, melyek a legmodernebb elvárásoknak is megfelelnek: érdekes történet, egyedi feladatok, kiváló grafika? Inkább valami őskorit játszanál? De úgy gondolod, ezek a jó kis régi, egyszerű játékok már kihaltak? Pedig dehogy is! A Domino Dementia, ez az egyszerű, de hihetetlenül lebilincselő játék pont azoknak való, akik szeretik a nem túl komplikált dolgokat. A tetris-szerű játék ad némi frissességet a jól ismert dominónak.

Gumidominó

Gumidominó

A gumidominó egy´90-es évek elején sugárzott televíziós logikai játék számítógépes változata. A játékkal már találkozhattunk PC-n is egy apró DOS-os program formájában. Ez a változat a korábbihoz képest néhány kisebb továbbfejlesztést tartalmaz (egérhasználat, hanghatások, dicsőségtábla).

Mahjong dominó játékok

Mahjong dominó játékok

A linkre kattintva 6 különböző kínai dominós játék, vagyis Mahjong közül választhatunk. Nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt a MaxJongg, ami egy egyedülálló relaxációs játék. Találhatunk itt különböző 3 dimenziós Mahjong játékokat, sőt még ünnepi változatokat is.

Tuti menü