Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online dominó játékok képes leírás - Dominó Tutilap.tlap.hu
részletek »

Online dominó játékok - Dominó Tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domino.tlap.hu » Online dominó játékok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dominó lánc

Dominó lánc

Regisztráció és bejelentkezés nélkül is játszható játék, melynek célja, hogy a ledőlő dominósor utolsó tagja szétnyomja a paradicsomot. Akkor játszol jól, ha eközben minél kevesebb dominó marad állva a táblán.

Dominózz úgy, mint a tévében!

Dominózz úgy, mint a tévében!

Tóth Krisztián szoftverfejlesztő, webdesigner jóvoltából játszható a TV-ből is ismert dominó játék webes változata. Igyekezett úgy elkészíteni az oldalt hogy az eredetivel mind a képi világban, mind zenében teljesen megegyezzen.

Hoxa dominó játék

Hoxa dominó játék

Játssz dominót a Hoxán! Gyűjtögess, rakd a saját dominó sorodat, és cseréld el a többi felhasználóval azokat a dominókat, melyekre épp nincs szükséged. Légy aktív a dominó-órákban, melyek során különböző ajándékok, kedvezmények várnak rád! Ez egy izgalmas, szinte soha véget nem érő dominó-parti, melyhez Hoxa regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Latin dominó - dominózz robot partnerrel!

Latin dominó - dominózz robot partnerrel!

Ha nem csak egymagadban szeretnél dominózni, itt mindjárt két ellenfeled is lehet a játékban. A játékhoz nincs szükség regisztrációra, a link megnyitása után azonnal indulhat a dominó-parti. Jó szórakozást!

Macro Gamers - Online dominó

Macro Gamers - Online dominó

A Macro Gamers oldalán csak regisztráció és belépés után kezdhetünk bele a játékba. A dominó játékban hatpontos dominókockákat használhatunk, és a játék célja, hogy a kockák párosításával megszabaduljunk az összes kockától.

Mahjong játékok

Mahjong játékok

Ezen az oldalon rengeteg Mahjong játék közül választhatunk. Remek és megunhatatlan kikapcsolódás azoknak, akik kedvelik ezt a fajta kínai dominózást! Itt minden korosztály talál magának megfelelő Mahjong játékok, gyerekek és felnőttek egyaránt. Csak kattintsunk a kiválasztott játékra, és már indulhat is a móka!

Online dominózás

Online dominózás

Regisztráció és bejelentkezés nélkül játszható klasszikus dominó játék. A bal felső sarokból az egér segítségével húzd a megfelelő helyre a kiválasztott dominót, ami a sorba illik. Ha nincs ilyen dominód, akkor a jobb felső sarokba kattintással kérhetsz újabb dominókat. Vigyázz, mert ha nem vagy elég gyors, akkor is vége lehet a játéknak - és persze akkor is, ha a felhasználható 6 dominód közül egyik sem illik a sorba.

Tutijáték tipp: Dominós játékok

Tutijáték tipp: Dominós játékok

Karácsonyi dominó és Jamaicai dominójáték a Tutijátékok ajánlatai közül. A cél természetesen itt is minél több dominó feldöntése, illetve minél több dominópár kirakása. Próbáld ki Te is, mennyire vagy ügyes! Jó szórakozást!

Tuti menü